SEO:s effekt på vår synlighet

När man bedriver ett företag, som jag gör så inser man hur viktigt det är att synas på nätet. Svårigheten i det är att de större bolagen har så mycket större kapital och kundkrets vilket gör att de hamnar högre upp på olika sökmotorer. Det är därför något som man måste kämpa med som småföretagare. Seo är någonting som är väldigt aktuellt, det betyder Search Engine Optimization, på svenska sökordsoptimering. Det innebär att man anlitar ett företag för att sökordsoptimera ens hemsida. Exempelvis så vill jag att min hemsida ska synas när människor söker efter hantverkare i Kungsbacka. Då har jag anlitat ett företag som heter Adsearch i Göteborg att sökordsoptimera min hemsida. Då arbetar de med hemsidan på olika sätt, som jag har förstått det för att hemsidan ska hamna högre upp på olika sökmotorer när människor just söker efter de sökorden. Det har hänt mycket med min hemsida sedan jag anlitade Adsearch för seo i Göteborg. Nu är jag till och med på förstasidan, tidigare var jag kanske på sida fyra eller någonting, det är inte många som bläddrar till sida fyra när man ska anlita en hantverkare. På något sätt känns det som att de företagen som ligger högst upp på sökmotorer är bättre. Adsearch erbjuder just seo i Borås och i Göteborg.