Ett byggföretag i Helsingborg

Tjenare mors alla härliga vänner ute på internet. Oftast handlar mina inlägg om träning och hälsa som ligger mig varmt om hjärtat men idag ska jag istället skriva ett inlägg och berätta för er om en tillbyggnad och om företaget som har hjälpt mig med detta. Jag är verkligen supernöjd med denna tillbyggnad, och det är ett företag som heter Lillas Städ & Bygg som har varit här och hjälpt frugan och mig. Lillas Städ & Bygg är ett byggföretag i Helsingborg som gav min fru och mig ett mycket kvalitativt resultat. 

 

Jag hörde talas om Lillas Städ & Bygg när jag berättade på jobbet om mina planer på att bygga till. En kille berättade för mig om Lillas Städ & Bygg och han hade haft dem hemma hos sig för olika jobb, bland annat en köksrenovering. Jag är glad över att jag fick det här tipset, för det stämmer som min jobbarkompis sa, nämligen att det här är ett mycket kvalitativt byggföretag i Helsingborg som hjälper sina kunder riktigt bra. Det finns så många byggföretag som lovar guld och gröna skogar, men hur ska jag som kund veta att dessa företag verkligen levererar de resultat jag är ute efter? Det är viktigt med referenser, och det fick jag ju väldigt goda av killen på jobbet. Jag tänkte använda det här inlägget för att tipsa er om Lillas Städ & Bygg, så att ni som behöver hjälp av ett byggföretag i Helsingborg ska veta att om ni anlitar er av dem får ni hjälp av snickare som verkligen ser till att ni får det precis så som ni vill ha det. Deras kundservice är väldigt bra, för man blir verkligen involverad i det som ska göras.