En prisvärd investering i min hälsa

Jag har långe stått och trampat på samma vikt, jag trivs okej på jobbet, jag har tre fina barn men det känns som att jag har glömt att leva mitt liv. Det kanske blir så när man är över 40 år, då kanske allt ska börja handla om barnen istället. Sakta men säkert tynar man bort och skapar ett mindre hålrum när man en dag lämnar.

Tänk att det var sådana tankar som jag gick runt och bar på tidigare, jag kan inte ens förstå det själv men det var så det var. Jag var inte nedstämd eller deppig men jag kände att jag hade tappat min motivation och min livsglädje. Det kändes som att mindre handlade om mig och att jag istället la all fokus på min familj. Då kontaktade jag BD Kost och Rådgivning. De hjälpte mig att förändra mitt liv och min inställning. Det började med att de hjälpte mig med kostrådgivning och kosten inser man hur viktig den är för ens välmående och hälsa. Samtidigt påbörjade vi också livscoaching i Växjö, med hjälp av den så förändrades min inställning och jag fick tillbaka min glädje och livslust. Jag tror till stor del att det berodde på den kostrådgivning i Linköping som jag fick av BD Kost & Rådgivning. För en tid sedan så provade jag också på healing i Jönköping som BD Kost & Rådgivning erbjuder. Det var en häftig upplevelse och jag kände mig extremt lugn och harmonisk efter att behandlingen var avklarad. Jag kan tänka mig att det är väldigt bra med healing om man är väldigt stressad och behöver varva ner. Det fungerade från mig.