Lite lyx inför bröllop

Nästa vecka så ska jag bo bröllop i Karlstad, det har jag sett fram emot i flera månader nu. Det är en av mina äldsta vänner som ska gifta sig och det är därför kul för att det är så många av våra barndomsvänner och avlägsna vänner som kommer. Folk som man inte har sett på flera år. Eftersom jag står så nära bruden så ska jag vara engagerad i bröllopet och fixa med planering och servering och så vidare, se till att allt rullar på som det ska helt enkelt. Självklart så vill man bli riktigt snygg när det är en sådan tillställning. Därför ska jag gå med bruden till I Make You innan bröllopet för att bli sminkad och stylad av en makeupartist i Karlstad. På I Make You erbjuder de professionella sminkningar med kvalitativa produkter. De har lång erfarenhet och bred kunskap genom sminkning och make up så deras resultat skulle inte jag komma i närheten utav. Och bröllopsdagen är inte en dag då man vill stressa, därför ska vi vara där i god tid så att vi kan sitta där, dricka något gott och njuta av att bli sminkade av en makeupartist. I deras sminkning så kan man önska vissa saker, jag kan säga vilka färgdrag jag föredrar eller vad för typ av klänning jag ska ha, då anpassar deras makeupartist sminkningen efter mina referenser och önskemål. Så jag är helt säker på att båda jag och bruden kommer bli dösnygga!